Bitcoin-prisen bør være $ 400 000, sier Guggenheims CIO

Chief Investment Officer i Guggenheim sa at bitcoins pris skulle være $ 400 000. Han avslørte også at selskapet hans kjøpte BTC da det handlet til $ 10.000.

Med Bitcoin som klokker $ 21 000 for første gang i historien, sier en Wall Street-investor at den topprangerte kryptoen etter markedsverdi burde være verdt mye mer.

Bitcoin til $ 400 000, sier Guggenheims CIO

I et telefonintervju med Bloomberg TV onsdag 15. desember sa Scott Minerd, investeringssjef i Guggenheim, at Bitcoin Pro burde være verdt 20 ganger den nåværende markedsprisen.

“Vårt grunnleggende arbeid viser at bitcoin bør være verdt omtrent $ 400 000. Vi skal, selv om vi har muligheten til å gjøre det i dag, skal vi overvåke markedet og se hvordan handel går. ” – Han sa.

Minerds kommentarer kommer under økende entusiasme da bitcoin krysset prismilepælen på $ 21 000 for første gang i sin historie. Som en del av intervjuet avslørte Guggenheim-lederen at selskapet tildelte midler til BTC tilbake da prisen var på $ 10.000.

I følge en CryptoPotato-rapport i slutten av november, sendte Guggenheim en søknad til SEC om å kjøpe BTC til en verdi av 500 millioner dollar via Macro Opportunities Fund. Gitt den nåværende bitcoin-prisløpet, sitter selskapet nå på over 100% i (angivelig) urealiserte gevinster fra sitt BTC-spill.

Videre snakket om 20x prissamtalen for Bitcoin, sa Minerd at det er oppnåelig, med tanke på relativ verdsettelse og knapphet.

„Bitcoin har mye av attributtet til gull og har samtidig en uvanlig verdi når det gjelder transaksjoner,“ la Minerd til.

Institusjonell appetitt for Bitcoin on the Rise

Faktisk ser den lang omtalte institusjonelle besetningen for Bitcoin ut til å være på dagsorden, med mange etablerte finansinstitusjoner som vedtar BTC. En Coinshares-rapport fra 13. desember viste at institusjonelle investorer pumpet $ 429 millioner i bitcoin på en uke.

Det amerikanske forsikringsselskapet MassMutual kjøpte også 100 millioner dollar i BTC i desember. Ifølge JPMorgan kan forsikringsselskaper og pensjonsfond som tildeler 1% av eiendelene til Bitcoin, se rundt 600 milliarder dollar strømme inn i BTC.

CryptoPotato rapporterte også tidligere i dag at Ruffer Investment, en britisk eiendomsforvalter, kjøpte en stor del av kryptovalutaen. Videre kunngjorde One River Digital Asset Management, et hedgefond ledet av Eric Peters, et kjøp av BTC og ETH på 600 millioner dollar. Med støtte fra Alan Howard, milliardær og medstifter av Brevan Howard Asset Manager, forventes hedgefondets kryptobeholdninger å krysse 1 milliard dollar tidlig i 2021.