itcoin skifter, inden det afregnes over $ 16K igen

Bitcoin-prisen skød forbi niveauet $ 16.000 for et par dage siden.

Siden har det føjet mere end $ 200 til sin pris, og det ser ud til, at mange analytikere er overbeviste om, at $ 20.000 – aktivets all-time high, der oprindeligt blev opnået i december 2017 – kunne blive slået igen inden årets udgang.

Bitcoin har bevæget sig lidt de sidste par dage

Det ser dog ud til, at Bitcoin Profit muligvis har været igennem nogle op og ned-bevægelser, før den endelig gendannes og handler for, hvad den i øjeblikket sidder ved. Valutaen steg til $ 16.200, men faldt derefter ned til $ 15.600 kort. Derfra skød det op til $ 15.900, før det endelig slog sig tilbage over $ 16.000-mærket.

Dette antyder, at bevægelsen ikke er en fluke, og at valutaen potentielt oplever en lille smag af modstand her og der. Aktivet viser imidlertid sin styrke og modstandsdygtighed og tillader ikke, at dråberne er permanente. Valutaen er flyttet frem i $ 16.000-området, og for det meste bliver den der.

Denis Vinokourov – forskningsleder for den London-baserede digitale valuta-virksomhed Bequant – forklarede i et nylig interview:

Der er en vis overbelastning mellem $ 16,170 og $ 17,150-zonen (baseret på prishandling i 2017 og 2018), men i sidste ende er markederne på udkig efter at teste højdepunkter fra hele tiden, og modstanden før det ser forgæves ud, baseret på den aktuelle risiko-følelse . Mens opsiden muligvis er bremset noget, peger den igangværende stigning i futures åben interesse sammen med at genvinde bitcoin-hash-hastigheden og det faktum, at det amerikanske valg er ude af vejen, yderligere gevinster for bitcoin og det bredere marked som helhed.

Han mener, at de seneste dages konsolideringer er sunde tegn på, at bitcoin gør præcis, hvad det skal være. Jason Lau – COO for udveksling af kryptokurrency OK Coin – forklarede yderligere, at bitcoin også er på et solidt sted, og at tyrefægtningen sandsynligvis vil fortsætte på lang sigt. Han forklarer:

Bitcoin ryddede netop $ 16.000 for første gang i tre år og bekræftede den eksisterende bullish opadgående tendens. Det har været stærkt med seks på hinanden følgende positive ugentlige afslutninger. Stærk institutionel interesse (BTC futures åbne interesse er på et højeste niveau), og indgående detailflow (PayPal åbnede kryptokøb til alle amerikanske brugere i dag) giver fortsat brændstof til dette rally. Med minimal modstand indtil $ 20K er det svært at fortælle, hvordan de næste par dage vil handle ind i slutningen af ​​året, men tegnene er positive.

Hvad koncentrerer handlende sig om?

Tim Enneking – administrerende direktør for Digital Capital Management – foreslog, at markedsdemografien omkring BTC og krypto er skiftet og kommenterer:

Den gennemsnitlige BTC-forhandlerprofil ændres hver 12-18 måneder eller deromkring. Profilen er nu blevet meget mere institutionel, mere koncentreret og mere fokuseret på ‚hodling‘ snarere end handel.