XRP-prisen stiger til 2-årig

XRP-prisen stiger til 2-årig, når Airdrop-vanvid bygger

XRP har kridtet op en imponerende rally til to-årige højdepunkter i de sidste par dage, og en kommende luftdrop kan føre til gevinsterne.

Handler omkring $ 0,70 i skrivende stund, verdens tredjestørste kryptokurrency efter markedsværdi er steget 130% fra laveste niveau nær $ 0,30 set lørdag. Priserne nåede et højt niveau Bitcoin Code på $ 0,79 tidligere på tirsdag, det højeste niveau siden 10. maj 2018, ifølge CoinDesk 20.

On-chain-aktivitet har steget tempoet sammen med prisrallyet, idet de nye kontoaktiveringer på XRP Ledger steg mere end 200% til et rekordhøjt niveau på 5.562 i de sidste fem dage, ifølge datakilde XRPScan.
Abonner på Blockchain Bites, vores daglige opdatering med de nyeste historier.
Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.

Analytikere forbinder stigningen i XRPs pris og andre målinger med den smarte kontraktplatform Flare Networks airdrop af „gnist“ -tegn til XRP-indehavere.

Den gratis distribution af 45 milliarder gnist-tokens, baseret på et øjebliksbillede af XRP-adresser den 12. december, understøttes af Ripples investeringsarm RippleX (tidligere Xpring).

„Den forestående luftdrop overbelaster XRP-tyremarkedet og pisker mindshare fra et af de største kryptosamfund til vanvid,“ ifølge Jehan Chu, en administrerende partner hos det Hongkong-baserede blockchain-investeringsselskab Kenetic Capital. „Med den forestående lancering af Flare, en smart kontraktværktøjsgaffel af XRP, vil parret forsøge at udfordre Ethereums dominans inden for decentraliseret finansiering og decentrale applikationer.“

Flare integreres med Ethereums virtuelle maskine, så eksisterende Ethereum decentrale applikationer (dapps) kan overføres til Flare for at betjene XRP-økosystemet.

Nogle af de største kryptokurrencyudvekslinger, herunder Sydkoreas Bithumb og Luxembourg-baserede Bitstamp, har annonceret støtte til token drop.

XRP tilstrømmer spids

Valutatilstrømningen af ​​XRP er steget sideløbende med prisrallyet, hvilket tyder på øget salgstryk på markedet.

Næsten 2,3 milliarder XRP til en værdi af næsten 1 mia. Dollar er blevet overført til kryptokurrency-børser siden lørdag. Det er mere end tre gange den gennemsnitlige daglige tilstrømning set i 2019, ifølge blockchain-efterretningsfirma Chainalysis.

Investorer overfører typisk mønter til udveksling, når de ønsker at afvikle deres kapitalandele, hvilket øger udbuddet på markedet og tager direkte opbevaring af mønter, når priserne forventes at stige.

Ifølge Chainalysis-økonom Philip Gradwell indebærer stigningen i tilstrømning ikke nødvendigvis et forestående salg.

”Efterspørgslen har hidtil været stærk med en median handelsintensitet dobbelt så meget som gennemsnittet,” tweetede Gradwell. Medianhandelsintensiteten, som måler antallet af gange, hvor en indstrømmende mønt handles, lå på 14 mandag – betydeligt højere end gennemsnittet på 365 dage på 5,8.